Окръжният съд в Плевен остави за постоянно в ареста бандитите,

...
Окръжният съд в Плевен остави за постоянно в ареста бандитите,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Съдът взе важно решение за наглите бандити, които обраха инкасо в Плевен

Окръжният съд в Плевен остави за непрекъснато в ареста бандитите, арестувани за обир на инкасо автомобил в Плевен, научи БЛИЦ. За наглия грабеж бяха закопчани четирима мъже на възраст сред 30 и 35 години, престъпно проявени.

Както БЛИЦ първи заяви , обирът бе осъществен в сряда вечерта. Тежко въоръжени бандити нападнаха инкасо автомобил пред " Кауфланд " в Плевен и отмъкнаха 200 000 лв.. Престъпниците спрели пред входа на магазина, изтласкали водача на инкасо автомобила, след това преместили колата зад магазина. Там трансферирали парите в своя автомобил, само че не съумели да вземат цялата сума.

Един от разследваните бе задържан по " горещи " следи единствено към три часа след закононарушението. Въз основа на следена от известно време група по-късно са задържани другите трима. В жилище са открити три огнестрелни оръжия и патрони за автомат " Калашников ", открити са опаковки за пари. Установен е автомобилът, с който са избягали от мястото на престъплението, както и движимости, с които са прикривали лицата си, до момента в който са прехвърляли парите от инкасо автомобила в техния.

До момента е открито, че част от оръжието у обвинените за грабежа е нелегално притежавано. Работната догадка, по която се проверява, е осъществяване на обир в изключително огромни размери.

При доказване на сходно закононарушение се планува наказване " затвор " от пет до 15 години, плюс конфискация на една втора от имуществото на наказания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР