Окръжният съд в Монтана потвърди определение на Районния съд в

...
Окръжният съд в Монтана потвърди определение на Районния съд в
Коментари Харесай

Постоянен арест за рецидивист, пребил мъж във Вършец

Окръжният съд в Монтана удостовери определение на Районния съд в Берковица, с което на рецидивиста И.С.И. от Вършец е наложена непрекъсната мярка за задържане за нанасяне на телесна щета на собствен съгражданин, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

На 12 ноември И. С. И. гостувал в дома на С. М. П. (61г.) в квартал „ Заножене “ във Вършец. Между двама от гостите и домакина зародил скандал и И. С. И. блъснал със стъклена бутилка в главата С. М. П., който получил комоцио и строшаване на лицевата кост. На място били извикани служители на реда, които направили оглед на местопроизшествието, разпитали очевидци и разкрили, и арестували напусналия към този момент къщата И. С. И. Срещу него било формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на рисков рецидив, защото последното му наказание за обир е от началото на 2023 година. По искане на прокуратурата Районният съд в Берковица е наложил на И. С. И най-тежката мярка за задържане, която той е обжалвал пред съда в Монтана. Окръжният съд е отхвърлил жалбата, защото е решил, че  И. С. И е неведнъж осъждан и има заплаха, в случай че е на независимост да се укрие или да извърши друго закононарушение. Заради това той ще би трябвало да изчака присъдата си по делото за нанасяне на телесна щета в пандиза.

Решението на Окръжния съд в Монтана е дефинитивно е не предстои на тъжба и митинг, прецизираха от Съдебната палата в града. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР