Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане за

...
Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане за
Коментари Харесай

Съдът в Монтана остави в ареста задържаните с европейски заповеди българи от Лом

Окръжният съд в Монтана издаде непрекъсната мярка за задържане за четирима българи от Лом, за които в Италия бяха издадени европейски заповеди за арест, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

Задържаните са трима мъже и една жена, които са упрекнати в трафик на хора, незаконно отнемане от независимост и склоняване към проституция. Според обвиняванията на италианската прокуратура българите от Лом са били част от проведена незаконна група от 22 души, която се занимавала с трафик на хора и склоняване към проституция.

Съдебните управляващи в Италия са отправили и искане за изгонване на четиримата в Италия, където да продължи следствието на тяхната активност. Предстои съдът в Монтана да се произнесе и по това искане.

От Съдебната палата в Монтана припомниха за Българска телеграфна агенция, че през предходната година съдът прегледа няколко сходни претенции за екстрадиция на упрекнати в закононарушения в чужбина българи от района. В множеството случаи екстрадицията беше позволена, само че в един беше отказана, защото съдът реши, че има заплаха от репресии на религиозна основа към ирански жители, който живеел в България и приел християнството.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР