Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане за

...
Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане за
Коментари Харесай

Задържане под стража за мъжа, заклал приятел в село Габровница


Окръжният съд в Монтана издаде непрекъсната мярка за задържане за Л.И.Ц. (32г.) от село Габровница, упрекнат с съзнателно ликвидиране на своя съселянин и другар Н.Е.Р. (63г.), оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

На 23 декември вечерта двамата се събрали на почерпка в дома на Н.Е.Р., само че в един миг се скарали, като Л.И.Ц. взел намиращия се на масата нож и умъртвил с него своя приятел по чашка. Съсед чул виковете и се обадил на спешна помощ, само че при идването на място медицинският екип заварил стопанина мъртъв. Веднага била извикана полиция и в една от другите стаи на къщата бил открит и задържан Л.И.Ц. 

От съда в Мотана обявиха за Българска телеграфна агенция, че най-тежката мярка „ Задържане под стража “ е взета предвид на тежестта на закононарушението и заради заплахата килърът да се укрие или извърши друго закононарушение. По повдигнатите му обвинявания Л.И.Ц. може да получи от 10 до 20 години затвор. Определението на съда в Монтана може да се апелира пред Апелативния съд в София, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР