Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение задържане под

...
Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста младежа, пребил и ограбил служителка на затвора в Бобов дол

Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по повод на  Хр. Г. (21 години, осъждан), обвинен за обир, съпроводен с тежка телесна щета на потърпевшата жена, на 55 година от Бобов дол, оповестиха от съда. Определението може да се апелира пред Апелативния съд в  София.

Младият мъж е обвинен за това, че на 2 април, към 19:00 ч. в гр. Бобов дол, на пешеходната алея в местността „ Свети Спас “ е лишил дамска чанта, мобилен телефон и парична сума в размер на 30 лева, от жена от Бобов дол, като е използвал за това мощ – нанесъл удари с камък в региона на главата на потърпевшата, с което ѝ е предизвикал тежка телесна щета.

21-годишният мъж е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение, направил е и признания.

Според съда има заплаха обвиненият да се укрие или да извърши закононарушение.

Младият мъж е осъждан като малолетен за нанасяне на междинна телесна щета и за обир, съпроводен със междинна телесна щета. Престъплението по сегашното дело е осъществено в изпитателния период на наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 4 месеца, наложено му от Окръжен съд – Кюстендил през 2020 година, прецизираха от съда.

С висока степен на социална заплаха са, както действието, по този начин и деецът, се споделя в претекстовете на съда за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Жената, която беше нападната за обир, е чиновник на администрацията на пандиза в Бобов дол.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР