Окръжната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт

...
Окръжната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Съдят мъж, обвинен, че убил съпругата си с мотика

Окръжната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт против 61-годишен мъж за ликвидиране на брачната половинка му. Престъплението е осъществено на 12 юни предходната година. Според обвиняването подсъдимият съзнателно умъртвил дамата по изключително непосилен метод, с особена свирепост и в изискванията на домашно принуждение.

Според Прокуратурата обвиненият малтретирал всекидневно половинката си и й нанасял побои по незначителни мотиви. Пострадалата не се оплаквала на никого и не подавала сигнали в полицията, защото се страхувала, че мъжът може да насочи експанзията си към двете им деца.

На 12 юни сутринта обвиненият почнал да пие алкохол и да демонстрира експанзия по отношение на жена си. " Не му харесал метода, по който тя правела връзките за доматите в градината. Това станало мотив да вземе мотика и да нанесе побой на жена си със сапа. След час отново провокирал скандал, като почнал да я упреква в невярност. Агресията му ескалирала и под въздействието на използвания алкохол той траял да я тормози, като й нанесъл втори побой. Оставил я да лежи в леглото, където вследствие на породените контузии дамата умряла ", споделят от прокуратурата.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР