Окръжната прокуратура в Добрич е внесла обвинителен акт в съда

...
Окръжната прокуратура в Добрич е внесла обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Мъж от Добрич, убил жестоко любовника на жена си, се изправя пред съда

Окръжната прокуратура в Добрич е внесла обвинителен акт в съда против 54-годишния Иван Ж. за убийството на фамилния другар Румен Райчев, оповестяват от Апелативна прокуратура – Варна. От държавното обвиняване показват, че тежкото закононарушение е провокирано от жертвата.
От години Румен и брачната половинка на обвинения са поддържали интимни връзки. На 31 октомври 2018 година след уговорена среща Румен взел дамата от автобусна спирка и се отправили отвън Добрич. Случайно брачният партньор минавал по другото платно и видял жена си да се качва в колата на фамилния другар. Усъмнил се, че имат връзка и решил да ги наблюдава. Иван разкрил прелюбодейците в автомобила на Румен в най-неподходящия миг. Той отворил предната врата, взел ножа, който видял, и почнал да реже гумите, с цел да не могат да избягат прелюбодейците. Румен слязъл от автомобила, взел от багажника бухалка и блъснал с нея противника си по главата, след което го ритал в слабините. Но Иван съумял да издърпа от ръцете му бухалката и почнал да чупи стъклата на колата, в която се бил заключил Румен. След като излязъл, Иван му нанесъл удари по тялото с ритници и юмруци. Съпругата от самото начало стояла на задната седалка и била очевидец на разпрата сред двамата мъже. След това се качила в фамилния автомобил и се прибрала със брачна половинка си.
Румен беше разгласен от околните си за безследно липсващ, а 20 дни след убийството му мъртвото тяло беше намерено от инцидентен минувач. Последва задържане на Иван, чиято кръв служители на реда са разкрили по кората на дърво наоколо до закононарушението.
Гръдна и черепно-мозъчна контузия е предизвикала гибелта на Румен, излиза наяве от експертизата. Той е бил с голям брой счупвания на ребрата и страданията му траяли дълго, поради което убийството е квалифицирано с особена свирепост и по изключително непосилен метод. То е осъществено в положение на мощно неспокойствие, породено от ударите на жертвата и от изневярата на брачната половинка, сочи направената сложна психиатрично-психологична експертиза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР