Окръжната прокуратура в Благоевград е внесла в съда обвинителния акт

...
Окръжната прокуратура в Благоевград е внесла в съда обвинителния акт
Коментари Харесай

Внесоха в съда обвинителния акт срещу бившия футболист, убил свой приятел

Окръжната прокуратура в Благоевград е внесла в съда обвинителния акт против някогашния футболист Марио Метушев, който умъртви по изключително нечовечен метод собствен другар, оповестиха от държавното обвиняване. Драмата се разигра преди към година в дома на жертвата в Гоце Делчев.

По данни на държавното обвиняване двамата са се занимавали с търговия с нарязан тютюн. В началото на предходната година Метушев предложил на приятеля си Красимир Колджиев дружно да превозят 100 кг от акцизната стока до Шумен. Колджиев обаче отказал.

По пътя спортистът бил спрян за инспекция от служители на реда, а по-късно и арестуван. След като излязъл от ареста, той почнал да подозира приятеля си в изменничество.

На 15 юни Метушев гостувал на Колджиев послучай празника Рамазан Байрам. След приложимост на огромно количество алкохол сред двамата избухнал скандал и Метушев взел нож и почнал да нанася удари с него по тялото на домакина му, а по-късно забил острието в региона на шията си. След това футболистът беше настанен в МБАЛ "Иван Скендеров " в Гоце Делчев.

Заключението на съдебно-медицинската експертиза сочи, че по натрупа на убития са нанесени 97 прободно-порезни пострадвания.

Две седмици по-късно съдът в Благоевград наложи мярка за неотклонение "задържане под стража " на някогашния футболист на "Пирин " (Гоце Делчев). Предстои делото да продължи в съда, отбелязва Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР