Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за това,

...
Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за това,
Коментари Харесай

Убиецът на клошаря - войник

Окръжна прокуратура – Стара Загора следи досъдебно произвеждане за това, че на 20.04.2022 година, в землището на село Енина в местността " Крушите ", в сграда, построена до козарник, съзнателно е бил убит А.Л., на 47 години, оповестиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Сигналът за случая бил подаден на телефон 112 в 9,49 часа от притежателя на козарника.

Пристигналите на място служители на реда открили, че А.Л. е с огнестрелна рана в региона на главата.

В село Енина описват, че убитият бил скитник от Казанлък, който скоро бил нает като козар и живеел във фермата. При него постоянно гостувало фамилията на кадрови боец от селото. Така било и нощес, когато тримата и техни другари се запили в бараката на козаря. В един миг боецът си тръгнал, само че брачната половинка му предпочела да остане при домакина си. След време военният се върнал и прострелял мъжа, при който била жена му. С нея той имал проблеми и преди - двамата ту се разделяли, ту още веднъж се събирали.

Военният бил прочут в селото с това, че се занимавал и с отглеждане на животни - в съседство отглеждал свине.

От прокуратурата не оповестяват за арестувани по случая. По неофициална информация били задържани обвиненият боен и брачната половинка му, както и различен мъж от обкръжението им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР