Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Разследват адското меле, при коeто загина 14-годишно момиче, а петима бяха ранени

Окръжна прокуратура - Разград управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежко пътно-транспортно произшествие, при което почина малолетно момиче, а петима пострадаха. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата за Varna24.bg.

Катастрофата стана на 19 май 2023 година, към 22:30 часа, на пътя сред град Кубрат и село Беловец, област Разград. В мелето са взели участие три автомобила. 19 - годишен юноша, управлявал един от колите, като по време на придвижването си подхванал маневра за изпреварване макар насрещно движещо се МПС. Двете коли се сблъскали, след което изпреварващата кола се блъснала в задната част на третия автомобил, траяла придвижването си и се преобърнала по таван отвън пътя.

На място загина14-годишно момиче, което се возило на задната седалка на първия автомобил. Тежко пострада и лидерът на транспортното средство, който е настанен за лекуване в болнично заведение с заплаха за живота. Останалите пасажери от колата получили разнообразни контузии, които не съставляват заплаха за животите им. Пострадала е и лидерката на насрещно движещото се МПС.

Работата по изясняване на аргументите и събитията към пътнотранспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Разград. Назначени са голям брой експертизи, които да открият фактическата конюнктура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР