Окръжна прокуратура-Пловдив предаде на съд 27-годишен мъж по девет обвинения

...
Окръжна прокуратура-Пловдив предаде на съд 27-годишен мъж по девет обвинения
Коментари Харесай

27-годишен отива на съд заради 9 тежки обвинения в домашно насилие

Окръжна прокуратура-Пловдив съобщи на съд 27-годишен мъж по девет обвинявания - за похищение, незаконно отнемане от независимост и нанасяне на телесни повреди с особена свирепост в изискванията на домашно принуждение

Мъжът и първата потърпевша имали общо дете и живеели в легален цивилен брак. Двамата отпътували за Германия. Жената почнала работа в куриерска компания. Още от началото на съжителството мъжът проявявал експанзия към нея, подбудена главно от ревнивост. Освен неколкократните побои, той я заплашил и с ликвидиране. Жената е е съумяла да се върне в България със аероплан, постъпила е в болница и е бил подаден сигнал в полицията. Насилникът е бил арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи, откакто се прибрал няколко дни по-късно в Пловдив, с цел да търси потърпевшата и да я върне още веднъж в Германия.

Освен, че отвлякъл дамата принудително, той я предиздвикал да използва срещу волята й опиат, както и да вкарва разнообразни пароли в посочена от него онлайн платформа.

Пострадалата е със счупени ребра след нанесен й нечовечен побой. При предходни набези над нея от мъжа, тя е била с кръвонасядания по тялото, травми на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, както и изгаряния със запалена цигара по гръдния панер.

Оказало се, че на насилника това не му е за първи път. През 2022 година той пребил друга 24-годишна жена. Тя също е съжителствала с него за избран интервал от време.

По делото има данни от свидетелски показания, че мъжъте употребявал разнообразни типове наркотични субстанции. Той е в ареста. Окръжен съд-Пловдив е насрочил разпоредително съвещание по делото.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР