Окръжна прокуратура - Пловдив предаде на съд 27-годишен мъж по

...
Окръжна прокуратура - Пловдив предаде на съд 27-годишен мъж по
Коментари Харесай

Пловдивчанин отвлече жена си в Германия, преби я и гори тялото й с цигара

Окръжна прокуратура - Пловдив съобщи на съд 27-годишен мъж по 9 обвинявания - за похищение и нанасяне на телесни повреди с особена свирепост в изискванията на домашно принуждение.  Престъпленията са осъществени, до момента в който двамата живеели в Германия. 

Денис Р. и 23-годишната му бъдеща брачна половинка се срещнали в Пловдив и заживели дружно. По-късно им се родило дете и те сключили брак, след което отпътували за Германия. Жената почнала работа в куриерска компания. Още от началото на съжителството Денис проявявал експанзия към нея, подбудена главно от ревнивост.

На 12 август м. година в Лайпциг той отвлякъл жена си и със мощ я принудил да признае, че му е изневерявала, и да вземе дрога, както и да вкарва разнообразни пароли в посочена от него онлайн платформа. Нееднократно й нанесъл побой, горил тялото й с цигара, заканил се да я убие, а по-късно й взел златен синджир и пръстен, както и сребърно колие.  Тя съумяла да избяга  и да се върне в България със аероплан, постъпила в болница и бил подаден сигнал в полицията. Денис Р.  бил арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи, откакто се прибрал няколко дни по-късно в Пловдив, с цел да търси жена си и да я върне още веднъж в Германия.

Според прокуратурата има и втора потърпевша от същия мъж жена. И тя в избран интервал от време е съжителствата с Денис и е била жертва на принуждение. По делото има данни от свидетелски показания, че Денис Р. е употребявал разнообразни типове наркотични субстанции.

Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредителното съвещание по делото. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР