Окръжна прокуратура-Плевен разследва тежък случай, при който тази сутрин са

...
Окръжна прокуратура-Плевен разследва тежък случай, при който тази сутрин са
Коментари Харесай

Трагедия в Червен бряг: мъж уби жена си и се обеси

Окръжна прокуратура-Плевен проверява тежък случай, при който тази заран са открити мъртви Д.М. (42 г.) и брачният партньор ѝ, който преди този момент я е умъртвил - К.К., на 57 година Сигналът е подаден към 06.50 ч на телефон 112.

Двамата съжителствали от 2002 година, като от към 20 години живеели в Испания. През 2016 година сключили цивилен брак, а към края на 2023 година Д.М. се завърнала в България с двете им деца.

" Жената два пъти подавала молби за бракоразвод до районния съд, които след това оттегляла. В началото на 2024 година Д.М. подала молба до районния съд за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. Малко по-късно тя отдръпнала молбата, като издадената заповед за незабавна отбрана била обезсилена и делото било прекъснато ", допълват през днешния ден от прокуратурата.

Така до днес сутринта, когато жената е открита в фамилната спалня от майка си с шест прободни рани във врата, мишницата и в гърба.

" В същата стая, където е открит трупът на Д.М., е открит и нож, с който съгласно първичната версия се допуска, че е осъществено закононарушението.

По-късно е открито тялото на самообесилия се К.К. в къща, която той бил закупил преди месеци. "

Ето и цялостния текст на известието на прокуратурата:

Под управлението на Окръжна прокуратура-Плевен се води следствие за ликвидиране на жена от брачна половинка ѝ, който се е самоубил след това

Окръжна прокуратура-Плевен управлява следствието по досъдебно произвеждане за убийството на Д.М.,на 42 година, от брачна половинка ѝ К.К., на 57 година Сигналът за осъщественото закононарушение е подаден към 06.50 часа на 10.04.2024 година на телефон 112.

В началния стадий на следствието е открито, че потърпевшата Д.М. и К.К. са съжителствали взаимно от 2002 година, като от към 20 години живеели в Испания. През 2016 година те сключили цивилен брак. Към края на 2023 година Д.М. се завърнала в България, дружно с двете им деца. Жената два пъти подавала молби за бракоразвод до районния съд, които след това оттегляла. В началото на 2024 година Д.М. подала молба до районния съд за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. Малко по-късно тя отдръпнала молбата, като издадената заповед за незабавна отбрана била обезсилена и делото било прекъснато.

До момента на случая двамата съпрузи, дружно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и населявана от родителите на Д.М. Сутринта на 10.04.2024 година майката на жертвата намерила тялото ѝ в фамилната спалня. При осъществения оглед по тялото на Д.М. са установени шест прободни рани във врата, в мишницата и в гърба. В същата стая, където е открит трупът на Д.М., е открит и нож, с който съгласно първичната версия се допуска, че е осъществено закононарушението.

По-късно е открито тялото на самообесилия се К.К. в къща, която той бил закупил преди месеци. По делото се ревизират разнообразни версии по отношение на претекстовете, изискванията и способите и средствата за осъществяване на действията, като следва да се извършат спомагателни огледи на местопрестъпление, разпити на очевидци, да се  назначат експертизи и да се съберат и други доказателства за определяне на аргументите, довели до осъщественото закононарушение.

Действията по следствието продължава под управлението на Окръжна прокуратура-Плевен от проверяващ служител на реда от ОД на МВР-Плевен.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР