Окръжна прокуратура-Пазарджик днес повдигна обвинение и задържа 19-годишния младеж с

...
Окръжна прокуратура-Пазарджик днес повдигна обвинение и задържа 19-годишния младеж с
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение и задържа 19-годишния, който причини тежката катастрофа край Пазарджик

Окръжна прокуратура-Пазарджик през днешния ден повдигна обвиняване и задържа 19-годишния юноша с букви И.С., който през вчерашния ден, късно вечерта провокира тежката злополука край Пазарджик в посока град Белово.
Прочетете още
Той е нарушил разпоредбите за придвижване, като вследствие на това е изгубил ръководство над автомобила си и се е блъснал в движещ се отсреща Опел, ръководен от 28-годишна жена от село Ковачево.

В резултат на сериозния конфликт е умрял возещият се в Опел-а 29-годишен от същото село. В болница са превозени 47-годишна жена, 12-годишно момче и бебе на 1 година и 10 месеца, всичките от село Ковачево. Водачът на лекия автомобил Ауди също е бил признат в МБАЛ Пазарджик, дружно с пътуващото до него 15-годишно момче от Белово. Непълнолетния е бил в тежко положение.

Припомняме, че пътят бе затворен за няколко часа, а пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата водачи са негативни. Очакват се резултати от кръвни проби.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият И.С. от град Белово, е арестуван за период до 72 часа.

Под надзора на Окръжна прокуратура-Пазарджик и сега по делото се правят дейни дейности по следствието за определяне на аргументите за пътното произшествие.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР