Окръжна прокуратура - Монтана разследва бившия шеф на Областния съвет

...
Окръжна прокуратура - Монтана разследва бившия шеф на Областния съвет
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Прокуратурата разследва похотливия бивш шеф на БФС Монтана Ангел Стоянов за длъжностно присвояване /доказателства/

Окръжна прокуратура - Монтана проверява някогашния началник на Областния съвет на Българския футболен съюз /БФС/ в града Ангел Стоянов за длъжностно заграбване, научи извънредно организация BulNews.
В постановлението, подписано от държавния обвинител Росен Димитров, се твърди, че Стоянов е присвоил непознато имущество - таблет и мобилен телефон на стойност 2247 лева, като с тези си дейностите той е осъществил състав на закононарушение по член 201 от Наказателен кодекс.
Проверката също по този начин открила изплатени непозволено от гл. счетоводител на Оценка за съвместимост на БФС в Монтана Борис Иванов на Ангел Стоянов командировъчни за 6187.63 лева, което още веднъж съставлява длъжностно заграбване. По тази причина прокурор Димитров е изпратил преписката до Районна прокуратура за покачване на обвиняване.
Ангел Стоянов доби национална известност на 11 август 2017 година, когато организация BulNews разгласява скандалния чат сред него и младата съдийка Теодора Тодорова. В него има реплики като: “Искам да те изнасиля”, “Искам жестоко да вляза в теб”, “Хубаво дупе, ще го изчукам”, “Прави ми се секс. Искам да те обхвана здраво”, “Искам да си ми като робиня”. Скандалът беше голям и това костваше поста на сластния началник, който в началото беше отхвърлен от служба, а 2 месеца по-късно подаде оставка. В следствие красивата съдийка го осъди пред Комисията по дискриминация, която постанови Ангел Стоянов да й заплати 1000 лева поради половия тормоз, на който е била подложена.
В наши дни същият палавец е претендент за кмет на община Чипровци. Той е повдигнат от “ДПС-НДСВ-Новото време”, които явно разчитат на късата памет на обществото, което да е не запомнило за скандалното му държание.
Номинирането на Ангел Стоянов за кмет на Чипровци принуди съпрузите на общинските служителки да прибягнат до непредвидени дейности. От няколко дни мъжете обикалят дюкяните на майстори, от които желаят да изработят стоманени гащи за техните съпруги. Хората желаят да са спокойни, до момента в който дамите им са на работа в общината, в случай че инцидентно някой желае да им влезе жестоко откъм гърба.
На 27 октомври гласоподавателите ще покажат, че в Чипровци сходни опити няма по какъв начин да се случат и градът ще продължи да се развива, без в постройката на общината да влизат разюздани типове…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР