Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт

...
Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Обвиняем за умишлено убийство на жена в гр. Кюстендил е предаден на съд

Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт против Н.И. (на 50 години) за осъществено от него, при изискванията на рисков рецидив, съзнателно ликвидиране. Престъплението е квалифицирано по член 116, алинея 1, вр. член 115 и член 29, ал.1 от Наказателен кодекс.

По обед на 20.03.2020 година обвиненият Н.И. бил пред лятното кино в гр. Кюстендил с Л.Л., В.А. и М.А. Четиримата седяли на пейките и консумирали алкохол. Това траяло на няколко места, които те обиколили денем в града.

Около 21,15 ч. компанията излязла от заведение. М.А. прегърнал Л.Л. Обвиняемият Н.И., който към оня миг бил доста пийнал, възприел това с възприятие на ревнивост. Това се дължало на обстоятелството, че имал интимни връзки с нея.

Въпреки настояването му Л.Л. да върви до него, дамата траяла да съпровожда другия мъж от компанията. Не след дълго обвиненият с ритник влезнал в дома, в който Л.Л. отишла с М.А. Грубо я извел на открито и й нанесъл побой.

Двамата се прибрали в къщата на ул. „ Риша “. Н.И. траял да пие алкохол и да нанася удари с юмруци на потърпевшата жена - по главата, ръцете, гръдния панер и корема, стискал я с ръце за шията. Това не спряло и след среднощ. Вследствие на жестокия побой Л.Л. умряла.

От заключението на осъществената съдебномедицинска експертиза е видно, че гибелта на потърпевшата се дължи на тежката черепно-мозъчна контузия, довела до остри нарушавания на дихателната и сърдечно-съдовата активност с последващото им прекъсване. Предстои делото против Н.И., който е неведнъж осъждан, да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР