Окръжна прокуратура - Кърджали оповести съдбата на Местан Разкритие! Вижте

...
Окръжна прокуратура - Кърджали оповести съдбата на Местан Разкритие! Вижте
Коментари Харесай

Ровят имотите на Местан заради убитото бебе

Окръжна прокуратура - Кърджали оповести ориста на Местан Разкритие! Вижте какво е правил Местан преди злополука Съдът взе ново решение по случая с Местан Арнаудова с гореща вест за Местан: Взимат се незабавни ограничения! 10 бона гаранция за Лютви Местан, ревизираха му парцелите

Окръжната прокуратура в Кърджали събира незабавно доказателства за имотното положение на водача на ДОСТ Лютви Местан. Той взе участие в тежка злополука на 14 април на пътя за Гърция, край село Загорци, при която почина 6-месечно бебе. Семейството на детенцето също пострада, Местан е незасегнат.

Срещу него е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност. След като престоя 24 в ареста, му беше наложена парична гаранция в размер на 10 000 лева Малко по-късно тя беше анулирана от кърджалийския Окръжен съд. " Местан не може да остане без мярка за неотклонение, следва да му бъде наложена друга такава ", съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Един от причините на магистратите за анулация на паричната гаранция е, че нямали изясненост за имущественото положение на политика. „ Проучва се какви недвижими парцели има Местан, какви са неговите приходи, какви моторни транспортни средства има, с цел да може да се предприеме идващото си деяние още веднъж по взимане на мярка за неотклонение ”, разясни представителят на основния прокурор. Резултат трябвало да има най-късно в понеделник.

Засега в действие остават други две ограничения, наложени на Местан - възбрана да напуща страната и лишаване на шофьорската брошура.

Местан е упрекнат за случая, при който аргументи гибел по несъобразителност на 6-месечната Е. А. на 14 април на пътя за Гърция, край село Загорци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР