Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми трима мъже (35г.,51г.

...
Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми трима мъже (35г.,51г.
Коментари Харесай

Акция на ГДБОП: Задържаха трима мъже със сакове наркотици в Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени трима мъже (35г.,51г. и 65г.), един от които турски жител за това владеене на огромни количества опиати.
Прочетете още
На 26 януари 2024 година в Пловдив в съучастничество без съответно позволение сате държали високорисково наркотично вещество в изключително огромни размери – марихуана, с общо тегло от над 20 кг на обща стойност 400 275 лв., за разпространяване.

От прокуратурата оповестяват, че на паркинг в Пловдив била осъществена инспекция от чиновници на ГДБОП на лек автомобил с марка „ Ситроен “, ръководен от 65-годишният мъж. При осъществените след това процесуално-следствени дейности - оглед на местопрестъпление и претършуване и изземване, покрай колата и в нея, са били открити и конфискувани 3 полиетиленови сака, в които имало 40 полиетиленови пакета, увити в тиксо.

Съгласно направената в хода на досъдебното произвеждане химическа експертна информация инкриминираното вещество е марихуана с общо чисто тегло 20013,75 грама на обща стойност 400 275 лв., което покрива квалифициращия симптом в изключително огромни размери.

По досъдебното произвеждане са осъществени дейности по следствието и са събрани доказателства за съпричастността на тримата обвинени към действието.

Тримата са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ с непосредствено тях.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР