Окръжна прокуратура – Монтана постигна осъдителна присъда по дело с

...
Окръжна прокуратура – Монтана постигна осъдителна присъда по дело с
Коментари Харесай

Рецидивист е осъден на пет години затвор за придобиване и държане на наркотици с цел разпространение в гр. Лом

Окръжна прокуратура – Монтана реализира неоправдателна присъда по дело с подсъдимия А.А., предаден на съд за придобиване и държане на наркотични субстанции за разпространяване.

32-годишният А.А. е неведнъж осъжданс влезнали в действие присъди.

През 2021 година мъжът живеел в къща в гр. Лом и стопанисвал намираща се в съседство постройка. В парцела той отглежда животни и съхранявал плява и царевица, нужни за изхранване на животните.

В същата сграда А.А. държал добитите от него високорискови наркотични субстанции за разпространяване. Освен това част от тях той оставил в дома на негова позната, като й обяснилкак да ги разпределя на дозии да му ги дава за следващо разпространение.

На 11.11.2021 година при планувана полицейска интервенция било осъществено претършуване на употребените от подсъдимия парцели, при което са били конфискувани полиетиленови пликове, съдържащ канабис.В дома на негова позната са били открити към 190 пликчета със синтетичен канабиноид и канабис, укрит в буркан и кутия.

По делото е било открито лице, което А.А. употребявал за разпространение на опиати против възнаграждение, както и такива, които закупували у него дрога.

За осъществените при изискванията на рисков рецидив незаконни действия подсъдимият е наказан на 5 години „ отнемане от независимост “ при непоколебим режим на изтърпяване и санкция в размер на 20000 лв..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР