Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

Тикнаха зад решетките пироманите, запалили два Мерцедес-а в Мездра

Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на М. П. и Я. Т. Те са упрекнати в това, че на 7 юни, към 1.45 часа в Мездра са направили палеж на имущество със забележителна стойност, към 80 000 лв. – на два леки автомобила „ Мерцедес “, благосъстоятелност на П. Л. от същия град.



Наказанието, което се планува за този тип закононарушение, е „ отнемане от независимост “ за период от 3 до 12 години. Съдът одобри, че от събрания все още доказателствен материал може да се изведе обосновано съмнение, че двамата обвинени са съпричастни към това, в което са упрекнати. Съществува също по този начин действителна заплаха двамата да извършат закононарушение, защото са с неприятни характеристични данни – Я. Т. е неведнъж осъждан, а против М. П. има висящо досъдебно произвеждане.
Определението предстои на неотложно осъществяване с привеждането на обвинените в Следствения арест на Враца. Определението на Окръжен съд – Враца може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд – София в законоустановения период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР