Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане

...
Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане
Коментари Харесай

Окръжен съд – Монтана задържа под стража мъж и жена, обвиняеми за убийството в ромския квартал в града

Окръжен съд – Монтана взе най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на мъж и жена, обвинени за убийството на 63 годишен мъж в регионалния град.
Припомняме, че закононарушението бе осъществено на 24 октомври, а за него заяви организация BulNews.



След празнуване на рожден ден на 32 годишната М. В. В. в дома на Р. Ж. М. /40 г./ в Монтана сред част от участниците в празненството избухнал скандал, който прераснал в побой над 63 годишния Аврам Х. А. от село Николово. След нанесените му многочислени удари пребитият мъж изпаднал в безсъзнание, извикана била „ Спешна помощ “, само че по-късно потърпевшият умрял от контузиите си.
По случая е формирано досъдебно произвеждане и на 26 октомври чиновници на Министерство на вътрешните работи задържали за осъщественото ликвидиране Р. Ж. М. и М. В. В. След като се срещна с всички събрани до момента доказателства по досъдебното произвеждане съдът откри настояването на Окръжна прокуратура за задържане под стража на двамата обвинени за основателно. Според съда от събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Р. Ж. М и М. В. В. са направили незаконното действие, в което са упрекнати, закононарушението е тежко, за което законът планува наказване от 10 до 20 години „ Лишаване от независимост “, налице е както висока степен на социална заплаха на действието, по този начин и на причинителите му и съществува действителна заплаха обвинените да се укрият и да извършат друго закононарушение.
Затова Окръжен съд – Монтана взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Р. Ж. М и М. В. В.
Определението на съда може да се апелира и стачкува в тридневен период пред Апелативен съд – София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР