Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Задържане под

...
Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Задържане под
Коментари Харесай

ОС Кюстендил постанови Задържане под стража за 31-годишен наркодилър от Дупница

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с Д. Х., като почете импортираното искане за това на Окръжна прокуратура. 31 – годишният мъж от Дупница е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.
В настояването се показва, че на 29 юни 2022 година, в автомобил и къща в Дупница са открити, надлежно 5, 85 грама и 81, 36 грама амфетамин.
Окръжен съд – Кюстендил счете, че от събраните по досъдебното произвеждане доказателства все още, може да се направи обоснованото съмнение за съпричастност на арестуваното лице към инкриминираното действие. То е за тежко съзнателно закононарушение по смисъла на Наказателен кодекс, за което законът планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2- 8 години и „ санкция “ в размер от 5 000 – 20 000 лева Съществува действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение и да се укрие, поради че е осъждан. Той е изтърпял дейно наказване „ отнемане от независимост “ за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс, на 23. 03. 2022 година
Определението предстои на обжалване пред Апелативен съд – София, в 3- дневен период.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР