Окръжен съд – Кюстендил потвърди взетата от Районен съд –

...
Окръжен съд – Кюстендил потвърди взетата от Районен съд –
Коментари Харесай

Без милост: Съдът остави в ареста дупничанина, свалял гащите си пред деца

Окръжен съд – Кюстендил удостовери взетата от Районен съд – Дупница мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с 28- годишния К. А. от Дупница, свалял гащите си пред деца.

В изискванията на продължаващо закононарушение, от декември 2021 година до февруари 2022 година, на обществени места, в региона на учебни заведения в Дупница, с персоналния си автомобил, обвиненият е преследвал малолетни и малолетни девойки, показвал е половия си орган, сочи прокуратурата.

Съдът смята, че от събрания досега доказателствен материал може да се направи аргументиран извод, че К. А. е причинител на действието, за което му е повдигнато обвиняване. Налице е и действителна заплаха, обвиненият да извърши закононарушение – от същия или подобен тип. Обвиняемият въпреки и неосъждан, неведнъж и редовно е правил въпросните противоправни прояви.

Самият обвинен не демонстрира нужната сдържаност като изяснява, че осъщественото от него е от напрежението в работата и в живота му. Представата в К. А., че превъзмогването на стресова обстановка или положение позволява осъществяването на сходни цинични, публично неприемливи и с огромен интензитет прояви, засягащи интегритета и психологичното развиване на подрастващите, стимулира съдът да одобри, че заплахата от продължение на незаконната предприемчивост при К. А. е напълно действителна.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР