Окръжен съд – Стара Загора определи мярка за неотклонение задържане

...
Окръжен съд – Стара Загора определи мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Оставиха в ареста молдовците, които взривиха банкомат

Окръжен съд – Стара Загора дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата молдовци, взривили банкомат преди дни в града. И тримата са от село Боруга, само че живеят в Кишинев.

24-годишният Василе Морару е направил цялостни признания. Семеен е с едно дете, чака второ.  22-годишният Дионис Коджукаро едвам през днешния ден прави самопризнания. Съжителства с другарка, която е бременна и също изиска да бъде освободен против парична гаранция.  30-годишният Александър Хаджи , който е татко на три деца, също е направил цялостни признания.
 арестувани

Лицата признаха съпричастност за обира на банкомат в Казанлък през август и обявиха, че съжаляват за стореното и не биха повторили действието.
 арестувани

Съдът откри, че реализирането на закононарушенията, за които се води сегашното дело демонстрират с изключение на на практика умения за работа с взривни субстанции и съществуване на висока степен на организираност на дейностите . С оглед на това има действителна заплаха лицата да се укрият и да извършат ново закононарушение
 арестувани

Решението на Окръжен съд – Стара Загора може да се апелира пред Апелативен съд – Пловдив .-->

Сигналът за взривен банкомат в старозагорския квартал „ Железник “ бе получен на тел. 112  на 27 септември в 3.08 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР