Окръжен съд – Кюстендил измени мярка за неотклонение от Домашен

...
Окръжен съд – Кюстендил измени мярка за неотклонение от Домашен
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция  обвиняем за участие в организирана престъпна група за продажба на акцизни стоки без бандерол

Окръжен съд – Кюстендил промени мярка за неотклонение от „ Домашен арест “ в „ Парична гаранция “, в размер на 6 000 лева, във връзка с 42- годишния Р. М. от Дупница.

Съдът счете, че и към сегашния моментпродължава да съществува обосновано съмнение, че обвиненият е взел участие в инкриминираните действия, само че че реалнатаопасност да извърши закононарушение не е със същия интензитет, както при вземането на първичната мярка за неотклонение, защото е изключена вероятността да повлияе на следствието. Обвиняемият е неосъждан, не е с висока степен на социална заплаха, грижи се за малолетно дете. Трудово ангажиран е и се е открил непрекъснато в гр. Дупница, написа още в претекстовете на Окръжен съд – Кюстендил.

Определението, с което мярката за неотклонение във връзка с обвинения Р. М. от Дупница се променя от „ Домашен арест “ в „ Парична гаранция “, предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд – София, в 3- дневен период.

ЗАБЕЛЕЖКА: Съгласно чл.16 от Наказателно-процесуален кодекс обвиненият се счита за НЕВИНЕН до определяне на противното с влезнала в действие присъда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР