Окошарените заради пране на пари и контрабанда митничари Стефан и

...
Окошарените заради пране на пари и контрабанда митничари Стефан и
Коментари Харесай

Митничарите дойдоха на рождения ми ден с Живко Коцев, заяви Рашков

Окошарените поради пране на пари и контрабанда митничари Стефан и Марин Димитрови са участвали постоянно на празници на Бойко Рашков. Бащата и синът от Хасково са били и на рожден ден на депутата от ППДБ и някогашен Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков. 
Това призна самият той пред Генка Шикерова в изявление за " Свободна Европа ". С уточнението, че на негови празненства постоянно участват ужасно доста хора, на които е мъчно да се наблюдава броя.

Рашков съобщи, че упрекнатите за проведена незаконна група татко и наследник са били доведени на посетители в дома му по случай неговия рожден ден персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. 

" Главният секретар на Министерство на вътрешните работи пристигна с тях. Аз също ги познавам, несъмнено. Но какво да кажа - тия обратно, тия напред? Идват хората да ме поздравят. Като пристигна някой на посетители у вас и ви поздрави за подобаващ празник, нали не му вършиме информация за престъпното настояще? Аз от кое място мога да позволявам, че някой може би се занимава с такава активност и основният секретар може би е по отношение на тях ", оправдава се Рашков.  



Народният представител разяснява и фотосите с пачки евро, влачени от малко пуделче.

" Различни хора, разнообразни нрави. Младият човек (б.а. Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои другари. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се показа, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи равнища ", сподели някогашният вътрешен министър.

" Нека изкарват колкото кучета и котки желаят. И аз имам у дома. Нека потвърдят тези контрабандни канали, това са основните въпроси, а не в този момент кой с куче и кой без куче. Това е равнището на прокуратурата ", коментира Бойко Рашков. 


" Труд news " напомня, че таткото митничар Марин Димитров сега е в болница, а синът му Стефан - в ареста. Самият Коцев също е в болнични, откакто първо си подаде оставката, а след това се отхвърли от това деяние и остана на поста си. Вчера служебният кабинет изиска президентът да подпише декрет за освобождението му. Той обаче се бори със стомашен вирус, а от държавното обвиняване обявиха, че ще изчакат здравословното му положение да се усъвършенства, с цел да му връщат призовка за явяване в прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР