Окончателно Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста

...
Окончателно Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста
Коментари Харесай

Окончателно: Емили Тротинетката излиза от ареста срещу парична гаранция

Окончателно Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста против парична гаранция от 1500 лв. - реши Окръжният съд в Пловдив. С това удостовери решението на Районния съд, което беше обжалвано от прокуратурата.

Пред съда отбраната уточни още веднъж, че Даниел/Емили има здравословни проблеми, както и че е прочувствено неустойчив. Съобщиха, че е направила нов опит да се самонарани като с стоманени предмети е нарязал ръцете си.

От месец Емили Тротинетката и другите инфлуенсъри Тошо Куката и Чеченеца са в ареста, откакто при започване на април снимаха клип в търговски център с момче, вързано като куче. Емили съобщи, че съжалява за това, което е направила и че повече няма да се снима в клипове.

Обяви, че ще живее и учи стопанска система във Варна. Пред съда добави, че повече няма да се събира със " странни хора " и че осъзнава виновността си. Помоли за по-лека мярка, защото в ареста с нея се отнасяли като с мъж.

Срещу тримата " инфлуенсъри " има повдигнато обвиняване за безчинство. Според съдията не са налице предпоставки, подкрепени с доказателства, че Емили може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Гаранцията към този момент е събрана и импортирана от фамилията на Емили.

Автор: Нели Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР