Около пет пъти повече американци са се заразили с новия

...
Около пет пъти повече американци са се заразили с новия
Коментари Харесай

Пет пъти повече американци са се заразили с коронавирус през 2020

Около пет пъти повече американци са се заразили с новия предходната година, в сравнение с се смяташе до момента. Това заяви Франсис Колинс, началник на Националните здравни институти на Съединени американски щати, които са част от министерството на опазването на здравето и човешките запаси в Съединени американски щати в своя блог на уеб страницата на институцията.

„ В края на предходната година бяха огласени данни, че броят на случаите на COVID-19 в Съединените щати е надхвърлил 20 милиона. Въпреки че тази цифра беше в действителност потресаваща, тя евентуално е била подценена. Това се дължи на лимитираната дарба за осъществяване на проби при започване на 2020 година и огромното количество случаи, които са минали леко или безсимптомно ", сподели Колинс.
 Турция удостовери първи случаи на Mu разновидността на ковид Турция удостовери първи случаи на Mu разновидността на ковид
Вариантът Mu на COVID-19 е открит при най-малко двама души в Турция, разгласи здравният министър Фахредин Коджа. За първи път разпознат в...

Той означи, че съгласно изследване, оповестено в научното списание Nature, „ действителният брой случаи на инфектирани до края на 2020 година е над 100 милиона “. " Това подхожда на малко под една трета от популацията на Съединени американски щати от 328 милиона души. Това ново число демонстрира какъв брой бързо този нов ковид се популяризира в цялата страна през предходната година. Той също по този начин акцентира какъв брой навременни са били и ще бъдат имунизациите през 2021 година за отбрана на здравето на страната ни по време на пандемии “, сподели ръководителят на Националния здравен институт на Съединени американски щати.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР