Около обяд Иван Димитров Стоянов, известен с прозвището Щъркела, и

...
Около обяд Иван Димитров Стоянов, известен с прозвището Щъркела, и
Коментари Харесай

Зрелищна Акция! Инспекторите Щракнаха Белезниците На Много Известен Българин! Ето Снимки! Та Това Е Самият

Около обяд Иван Димитров Стоянов, прочут с прозвището Щъркела, и брат му Стойко отишли в региона на местността „ Тополите ”, нагазили с водно колело във водата и влезнали в ролята на туристи, очевидно, с цел да заблудят управляващите.

Ходът им се счита за новаторски, тъй като инспекторите от ИАРА водят под доклад всички риболовен лодки и ги ревизират постоянно, само че до този миг никой не е бракониерствал с водно колело. А то е идеално за тази цел защото бялата мида е на дребна дълбочина – на метри от плажа и изваждането й с водно колело е лесна задача. Иван и Стойко са видяни първо от гранични служители на реда, които ги следили и дейностите им се сторили безпределно съмнителни. Те ги призовали да излязат, с цел да ги ревизират, само че братята отказали да го създадат.



Това е водното колело, употребявано за бракониерския улов

На място е извикан помощник на ИАРА, който също няколко пъти ги помолил да излязат на сушата, само че откакто те не го сторили, самичък влезнал във водите и извадил плавателния съд на двамата братя, а във водното колело са открити три драги и към 10-ина кг бяла мида.



Съмненията са, че на дъното е изхвърлена най-малко още толкоз. Сериозна глоба ще отнесе Иван Стоянов, а за брат му занапред ще се потвърждава какво е присъединяване му. Само за драгите Щъркела го грози санкция от 4500 лв., ще бъде съден и за опозиция при арест.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР