Около женската еякулация кръжат всевъзможни митове. Темата за т.нар. скуъртинг

...
Около женската еякулация кръжат всевъзможни митове. Темата за т.нар. скуъртинг
Коментари Харесай

Сексуалната техника, която довежда жените до еякулация при оргазъм

Около женската еякулация кръжат всевъзможни легенди. Темата за така наречен скуъртинг се разисква едвам неотдавна, само че е потвърдено е, че посредством избрани техники дамите могат да отделят бистра до млечно-бяла течност по време на секс. Наистина, тя излиза от пикочния канал, само че другояче няма нищо общо с урината. За разлика от западните страни женската еякулация от епохи се приветства в страни като Япония, Индия и Руанда. Най-вече в Африка техниката, която води до скуъртинг, се предава от потомство на потомство.

В Руанда да вземем за пример съществува специфичен способ, наименуван куанза. Той почива на антична легенда, съгласно която една кралица помолила един от стражите си да спи с нея в отсъствието на брачна половинка й. Когато стражът се разтреперал от благоговение и боязън, възбуденият му пенис се блъснал във вагината на царицата, вместо да проникне в нея. Тя намерила това за доста стимулиращо и отделила огромно количество течност, която по-късно нарекли „ водата “. В модерна Руанда е изцяло обикновено мъжът да се посвети първо на женския оргазъм, преди самият той да стигне до кулминационната точка. Мъже, които довеждат дамата до скуъртинг, им оказват помощ – преведено безусловно – „ да намерят водата “. Сексуалният специалист от Руанда Вестине Дусабе оповестява, че над 90% от дамите са съумели да еякулират с техниката куанза. Ето по какъв начин работи тя:

Жената се отпуска напълно и или лежи с разтворени крайници, или седи, а може и да стои права. Мъжът прониква няколко пъти в нея с върха на пениса, като непрестанно го изважда. (Като опция може да се употребяват пръстите или секс играчка.) Накрая той поема върха на пениса сред палеца и показалеца си и ритмично потупва с главичката му вагината. Първо външните срамни устни, след това вътрешните и входа на влагалището и най-после клитора. В началото мъжът би трябвало да работи постепенно, като последователно ускорява ритъма и силата, с цел да подтиква оросяването, което да направи оргазъма по-интензивен.

От време на време е разрешено и късото навлизане или търкане, само че фокусът би трябвало да е върху потупването. С малко упражнение то ще стартира да се изпитва като трептене. За дамата е значимо да се отдаде на чувството и да притисне малко, когато почувства, че е подготвена да еякулира. Отначало възприятието може да е извънредно, тъй като наподобява на уриниране. Но си заслужава да се тества, защото може да бъде изключително освобождаващо и даже да докара до голям брой оргазми. С куанза всяка жена може да изпита влажното наслаждение.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР