Около две хиляди чужденци, сред които значителен брой войници от

...
Около две хиляди чужденци, сред които значителен брой войници от
Коментари Харесай

Южнокорейци пропищяха от американски военни, вдигнали луд купон на плаж

Около две хиляди чужденци, измежду които забележителен брой бойци от американския контингент в Южна Корея, проведоха ваучър на най-големия плаж в Южна Корея . Местните поданици са се оплакали няколко десетки пъти от държанието на " задгранични посетители ", написа вестник " Российская газета "

Според полицията на плажа са се събрали към 2000 чужденци, които са пили алкохолни питиета, слушали са мощна музика, танцували са и са употребявали фойерверки - всичко това е неразрешено на плажовете в Южна Корея. Чужденците, в това число забележителен брой американски боен личен състав, не са спазвали ограниченията за обществено разграничаване и не са носели маски. Всичко е траяло от късната съботна вечер до ранни зори в неделя. Според полицията те са получили общо 38 тъжби за държанието на чужденците довечера. Няколко десетки служители на реда бяха изпратени на плажа, само че, както признаха охранителите, заради несъразмерния брой чужденци, полицията не е съумяла да прекъсне противозаконното празненство, което е траяло до изгрев слънце. Полицията не е посмяла да употребява мощ.

Според наблюдаващи множеството шумни " почиващи " са били бойци от американския контингент в Южна Корея. Тази година на 31 май, Съединени американски щати честват Деня на паметта в чест на американските бойци, починали във всички войни и спорове. Поради празника на американските бойци беше разрешено да си починат, пътувайки до други райони на Корея. Поради пандемията от ковид, американските военни от дълго време не са излизали отвън своите елементи и в този момент наподобява е взето решение за намаляване на рестриктивните мерки.

Междувременно в Южна Корея към момента са в действие строги ограничения за обществено разграничаване, когато срещите на компании от пет или повече души са неразрешени, а носенето на маски е наложително за всички. Администрацията и полицията на Пусан обявиха, че ще продължат да реагират доста по-решително на всяко деяние, което нарушава публичния ред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР