Около 5 хиляди лева поискал хотелиер от Обзор от Мариана

...
Около 5 хиляди лева поискал хотелиер от Обзор от Мариана
Коментари Харесай

Хотелиер поиска 5 бона от Мариана Попова за почивка в Обзор - slava.bg

Около 5 хиляди лв. изискал хотелиер от Обзор от Мариана Попова и колегата й Веселин Плачков за двуседмична отмора в Обзор, написа в. „ Ретро “.

Според информацията известната двойка дружно с дребната им дъщеричка решили да прекарат лятната си отмора в Обзор. Спрели се на хотел на първа линия. Цената, която им оповестили обаче, бързо отказала фамилията от плажуването.

Това са пари, което нито едно обикновено българско семейство не може да си задели за лятна отмора, недоволства певицата. И раздразнена добавя, че поради алчния хотелиер в този момент е допустимо ваканцията на семсйтвото да пропадна тотално. И вместо да отдъхнат край морето, да би трябвало да прекарат почивните дни в Плевен.

Ще напомним, че от скоро Попова и Плачков живеят в Плевен.

Двамата вършиха няколко опита да се открият. Първо в казанлъшкото село Тъжа, а по-късно и в жилището на Мариана в София. Нещата обаче все не се получаваха.

Последният им опит се оказва най-хубав. Заедно с дребната си дъщеря се върнаха в родния град на Веселин. Там той оглави отдел в общината, а изпълнителката се похвали с нова пристрастеност в живота си. Тя ще комбинира участията в страната с преподаване в место учебно заведение за изкуства. Нещо повече – ще си има и личен клас, на който има намерение да се посвети тотално.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР