Около 300 вещици действат у нас! Това показва проверка на

...
Около 300 вещици действат у нас! Това показва проверка на
Коментари Харесай

Около 300 вещици действат у нас! Вижте как да ги разпознаете

 Около 300 вещици работят у нас! Това демонстрира инспекция на " България Днес ". Магьосниците се събират на усамотени места, с цел да не притеглят внимание. Най-често това са гори и планини, където означават най-големите си празници. В момента вещиците се приготвят интензивно за лятното слънцестоене, което е в края на юни. На него се палят големи огньове, донасят се билки и се забъркват разнообразни отвари, защото вечерта е извънредно удобна за заклинания.

" В България има всевъзможни магьосници – същински и виртуални. Първите са фактически захласнати от бесовски сили и имат демонични качества, а вторите си играят на вещерство – било от любознание, било от жадност за бърза облага ", споделя пред " България Днес " доктор Десислава Панайотова, шеф на центъра за битка със сектите.

Традиционните магьосници употребяват най-много предметната магия. Боравят с движимости, отвари, амулети и талисмани. По-модерните вещици се заиграват най-вече с енергоинформационната магия – посредством потребление на мисълта и внушението в обществените мрежи. Поклонниците на избрани езически божества се пробват да се свържат с боговете и богините си посредством магия, като се събират в магьоснически кръгове.

Повечето от заклинателите са дами, само че измежду тях се срещат и мъже. Може да ги разпознаем по това, че носят бижута със змии, очи, свастики, обърнати петолъчки и други демонски знаци.

" Стойте надалеч от всевъзможни общности, свързани с Хеката, Сибила, вуду магия и други сходни. Обръщам внимание и на още един феномен – магьосници, езотерици, окултисти и други сектанти нерядко се сплотяват в общи планове, семинари и курсове за съвършено здраве, бързи пари и енергиен баланс ", допълват експертите.

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. На 1 март Михаела Минка чете ориста на народите по целия свят.

" Виждам къде ще има кръвопролития, проблеми, естествени катаклизми, войни. България е надалеч от всичко това. Тя е благословена. Ще има единствено един дребен проблем във финансов проект на държавно равнище. Но предстоят промени. Към положително ", счита тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР