Около 300 икони, дори и в тоалетната и пълен с

...
Около 300 икони, дори и в тоалетната и пълен с
Коментари Харесай

Шок! Какво намериха в дома на Семерджиев

Около 300 икони, даже и в тоалетната и цялостен с вибратори долап откриват в жилището на Георги Семерджиев проверяващи , заяви " България Он Еър ".

" Наличието на тази прекалено показна набожност у човек води директно към най-простия извод - че има възприятие на виновност. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите коли и нашите деца им се възхищават - скрито или не ", сподели криминалистът Иван Савов.

Според източници на медията, инцидентно или не, първият служител на реда, който се озовава на мястото на престъплението, е формалният другар на Симона Радева -  полицай в Четвърто районно ръководство в столицата.

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на някогашния футболист, както и последните диалози, извършени от него преди злополуката.

" Много е евентуално да се предплатени карти. Обикновено лицата от незаконния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си подсигуряват относителна опция да проведат диалог по чист телефон, който не се слуша ", споделя Иван Савов.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от жилището, виагра и амфетамини.

" Наличието на амфетамин ще утежни виновността, тъй като ще потвърди, че лицето, което е ясно, че е имало опиати в кръвта, се е канило да използва още или се е канило да продаде ", показва още криминалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР