Около 2500 украински бойци и чуждестранни наемници все още се

...
Около 2500 украински бойци и чуждестранни наемници все още се
Коментари Харесай

Близо 2500 украински бойци и чужди наемници остават в завода Азовстал в Мариупол

Около 2500 украински бойци и задгранични наемници към момента се намират в обсадения цех " Азовстал " в град Мариупол в Югоизточна Украйна, съобщи ДПА, като се базира на съветски източници.

По-рано Москва разгласи, че съветските войски ще се отдръпват на безвредно разстояние и ще разрешат на цивилните да изоставен завода.

Русия извърши през днешния ден редица набези против украински железопътни уреди и обекти за гориво, поразявайки значима инфраструктура навътре в Украйна, надалеч от фронтовата линия на изток, съобщи Асошиейтед прес.

Ръководителят на украинската държавна железопътна компания Олександър Камишин сподели, че пет железопътни обекта са били атакувани в Централна и Западна Украйна, в това число покрай град Лвов.

Управителят на Виницка област Сергий Борзов съобщи, че е имало жертви след ракетни удари против " значима инфраструктура ".

Говорителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков сподели, че съветските сили са унищожили петролна рафинерия в Кременчук, Централна Украйна, наред със хранилища за гориво. По думите му съветската бойна авиация е разрушила през нощта общо 56 украински цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР