Около 250 лева биха ни стрували 3 дни на море

...
Около 250 лева биха ни стрували 3 дни на море
Коментари Харесай

Гърците пуснаха оферти за море без пари

Около 250 лв. биха ни коствали 3 дни на море на някои от гръцките острови през септември, сподели инспекция на в. „ Монитор “. Хотелиерите в южната ни съседка започнаха да притеглят непознатите туристи освен с ниски цени и положителни условия, само че и с безвъзмездна анулация на направена резервация.

Родните туроператори споделят, че българите обичат да резервират стаи в последния миг, само че това може да бъде от изгода, защото от началото на месеца започнаха и огромните понижения по гръцките курорти. В момента отмора с 2 нощувки за двама в южната ни съседка излиза сред 200-500 лева в най-търсените дестинации и места за отдих. Повечето оферират понижения до 20%, а другаде има и двойно по-големи отстъпки.

Остров Крит е една от по-евтините дестинации с цени под 200 лева, предлагани от 3-звездни хотели. Така целият ни престой коства 239 лева с включена закуска, а авансово възнаграждение не се изисква. Друг тризвезден хотел изкушава с цени от 309 лева за апартамент, намиращ се наоколо до центъра, а за резервация не се заплаща такса. Пътуването със аероплан обаче до Хания, основният град на острова би ни коствало 130 евро на човек в двете направления.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР