Около 21 часа на 14 март неизвестен атакува и подпали

...
Около 21 часа на 14 март неизвестен атакува и подпали
Коментари Харесай

За отмъщение? Подпалиха апартамента на журналиста Борис Ангелов

Около 21 часа на 14 март незнаен нападна и подпали вратата на жилището на създателя на 19 минути Борис Ангелов. Ако не беше своевременната помощ на съседите по апартамент, той щеше да изгори дружно с квартирата.



Интересните условия са няколко. На първо място действието се развива в затворен комплекс с защита. Тоест, наложила се е организация.

На второ място закононарушението е осъществено с изключителна скорост, тъй като злосторникът не е забелязан от никого, до момента в който се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а след това е слизал, което е лишило време. И е бил задоволително сръчен освен това да се покрие от камерите.

На трето място прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало към момента да проверяват предходни закани и напън от декември против Ангелов, изключително докладвания от защитата на комплекса интерес на незнайно към този момент лице дали той живее на същия адрес.

Любопитно е, че тогава събитията съответстваха с следствие на 19 минути за наддаването дали или не Бойко Рашков да остане на поста си като вътрешен министър в постоянното държавно управление.

На четвърто място следствията на 19 минути от последния месец към разкритията за горите, за които медията е получила предизвестие от името на зам.-министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР