Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската

...
Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската
Коментари Харесай

Майки от "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!"

Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската самодейност " Системата ни убива " , които митинг ират от 1 март, поеха на автошествие под наслов " Борисов , тук сме! " от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с гледище за оставка на кабинета без да се водят каквито и да било договаряния.

Маршрутът на автошествие то не се оповестява, защото участниците в акцията обявиха, че са заплашвани от младежката организация на ГЕРБ, че ще бъдат възпрепятствани, оповестява БНР.

„ Отново да си покажем, че ние сме тук, в случай че сме невидими за господин Борисов от 1 март, отново да го подсетим, че сме тук, не сме се отказали “, съобщи една от митинг иращите, която не има вяра, че ще откри премиера в Банкя:

„ Това е едно обръщение към него. Не знам някой от митинг иращите да го е намерил. Оставка желаеме за това държавно управление. Имаме закани от младежкия ГЕРБ, които щели да поставят пирони и стъкла, да ни пукат (гумите на – б.р.) колите, с цел да не тормозим техния министър председател. Затова само с полицията сме съгласували нашия маршрут, само че очевидно те го знаят “.

Тя добави, че имена не са известни, само че заплашващите са се показали, че са от младежката организация на ГЕРБ. 

Майките ще имат намерение да изпратят обръщение до министър-председателя, в което е представен стих от Христо Смирненски " Два свята, единият е непотребен! “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР