Около 16.40 часа на 20 февруари тази година чрез телефон

...
Около 16.40 часа на 20 февруари тази година чрез телефон
Коментари Харесай

Полицията търси помощ! Открита е мъртва жена с татус "М", никой не знае коя е

Около 16.40 часа на 20 февруари тази година посредством телефон 112, в Четвърто районно управление (на МВР) в Пловдив бе получен сигнал за видяно женско тяло в река Марица край Адата. Местопроизшествието е посетено от екип от правосъден доктор, проверяващ служител на реда и специалист от Базово научно-техническа лаборатория към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Със подпомагане на чиновници от Регионална дирекция “Защита на популацията и пожарна сигурност " дамата е извадена, а при огледа е открито, че гибелта ѝ е настъпила в резултат на удавяне.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и са подхванати дейни оперативни дейности за определяне на самоличността ѝ. До момента обаче в полицията не е постъпвала молба за издирването на дамата, не е получена информация за нея и при осъществените инспекции във всички вероятни обществени и болнични заведения, психиатрични клиники и други публични места в Пловдив и региона.

Жената е на забележима възраст сред 50 и 60 години. Висока е 165 см, с късо подстригана коса в преливащи кафяво-рижави цветове. Над лявата китка има татуирана буквата “М ". Била е облечена с кафяво яке от промазан плат, черна пола, тъмносив пуловер и черен чеп и обута със светлокафяви ботуши.

За връзка с жителите, които могат да оказват помощ на полицията в идентифицирането на самоличността на дамата, са телефони в Четвърто районно управление (на МВР): 032/932 004 и 032/ 932 423.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР