Около 13,5 милиона развлекателни пътувания с кола се очакват между

...
Около 13,5 милиона развлекателни пътувания с кола се очакват между
Коментари Харесай

Шофьорите са предупредени да очакват „ежедневни закъснения“ преди Бъдни вечер, тъй като пътниците във влаковете също са изправени пред прекъсвания

Около 13,5 милиона развлекателни пътувания с кола се чакат сред петък и Бъдни вечер, което е с 20% повече от еквивалентния интервал на предходната година.

Възможно е тапите да доближат своя връх в петък, защото водачите, заминаващи на път за бягство, се състезават за пътно пространство с пътуващите до работното място и бизнес трафика.

Вероятно ще има „ ежедневни закъснения от към 40 минути “ сред петък и Бъдни вечер по M25 по посока на часовниковата стрелка западно от Лондон, предизвести компанията за транспортен разбор Inrix.

Шофьорите, които се движат назад на часовниковата стрелка сред кръстовище 17 (Rickmansworth) и кръстовище 12 (за M3) в същия ден са също са предизвестени да се приготвят за тапи.

Други магистрални сектори, разпознати като евентуални горещи точки, включват М1 на север от Уобърн, Бедфордшър до Дейвънтри, Нортхамптъншър и М6 на юг от Уигън, Голям Манчестър до Стафорд, Стафордшир.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР