Около 1 месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires

...
Около 1 месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires
Коментари Харесай

Джони Деп и Алис Купър идват у нас - искат много алкохол и изискани мезета в стаите

Около 1 месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България. Супергрупата ще свири в " Арена София " на 12 юни. Организаторите към този момент се приготвят за условията на звездите. Безспорно най-голямата звезда, която ще забележим за първи път в България, е Джони Деп.

Актьорът от " Карибски пирати " е изискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специфични условия, единствено чака да няма чушки в храната му.

Най-важното условие от страна на Алис Купър е да има заредени най-малко 3 списания за четене, голям брой и друг чай, както и разнородни безалкохолни питиета, за които категорично е упоменато да не са с портокалов усет, както и малко вино. Рок легендата държи да има и селекция от сирена на дребни порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му стремежи е избрана марка чипс, която да е само с усет на чедър.

Джо Пери , от Аеросмит пък е единственият от групата, който не желае алкохол. Той има условия за специфичен комплект разнообразно кафе.

За групата:

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум " Rise ” (2019), който включва синглите " Heroes ", " The Boogieman Surprise " и " Who’s Laughing Now ”.

Американската супергрупа Hollywood Vampires е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N’ Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала " Арена София ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР