Оказва се, че служителка на НАП-Благоевград не само си позволява

...
Оказва се, че служителка на НАП-Благоевград не само си позволява
Коментари Харесай

В НАП-Благоевград, пияна служителка е на почит и уважение

Оказва се, че служителка на НАП-Благоевград освен си разрешава да върви почерпена на работа, а кара и колата си на градус.

 

Става въпрос за Виолета Узунова. Нейни подчинени издават, че си джитка автомобила, даже и откакто срокът на шофьорската й брошура е изминал. Истината лъснала преди време, откакто аварирала на пътя сред Боровец и Самоков.

Появила се почерпена и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “. Граничните служители на реда я помолили „ да се скрие “, а тя на собствен ред им обяснила, че нощес „ по този начин се напила, че не може да се изправи “.

 

Освен това чиновници се жалват, че всекидневно са подложени на тормоз от нейна страна, непрекъснато ги заплашва с уволняване и изброява огромните си връзки в Национална агенция за приходите, пишат те в писмо, адресирано до финансовото министерство и още няколко институции. Изреждат и имената на началници на Национална агенция за приходите, с които Узунова ги заплашва.

 

Преди време живеела с мъж, станал значима фигура в НАП-София и непрекъснато заплашва чиновниците с неговото име. Постоянно повтаря, че може във всеки миг да звънне на шефа на „ Оперативни действия “ в централното данъчно ръководство – Спас Шишков. Разбира се различен е въпросът дали цитираните от нея имена в действителност ще тръгнат да санкционират и уволняват чиновниците, само че е реалност, че в такава конюнктура е невероятно да се работи.

 

Виолета Узунова несъмнено има и своите любимци като да вземем за пример Жоро Чингов, с който живеела. Той от години е рентиер на постройката на Научно-техническите съюзи в Благоевград. Със съдействието на настоящата му другарка, пространствата в постройката, намираща се в самия център на града, са дадени чартърен на фонд „ Земеделие “.

Тя договорила с лекост договорката, защото преди време работила във фонда.

 

Покрай връзките й пък Чингов станал безусловно недостижим за инспекции.

Същевременно в сигнала сътрудниците й показват, че притежатели на магазин в града се оплакват, че им се желае „ такса успокоение “.

Узунова си разрешавала и да конфискува по няколко щайги плодове или зеленчуци всякога при разпечагване на тировете, пренасящи плодове и зеленчуци. Товарила ги в служебния си багажник и пласирала стоката в магазин на ул. „ Илинден “ в Благоевград, който се държи от нейна другарка.

 

Служителите се жалват, че е невероятно да се работи всекидневно под подобен стрес и напрежение, както и под непрекъснати закани от уволняване. Отбелязват и че не са длъжни да дишат алкохолните й изпарения. Очакват инспекция от Национална агенция за приходите да постави точка на създалата се рецесия.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Спас Шишков НАП НАП-Благоевград Виолета Узунова Жоро Чингов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР