Оказва се, че освен в банята е добре да имате

...
Оказва се, че освен в банята е добре да имате
Коментари Харесай

Правите голяма ГРЕШКА, ако държите пастата за зъби в банята

Оказва се, че с изключение на в банята е добре да имате паста за зъби и в кухнята. Точно по този начин! Добре е във всяка една къща да държите по една паста в това помещение, тъй като даже не подозирате защо може да ви помогне тя.
В идващите редове ще откриете няколко в действителност непредвидени свойства на този артикул, които се оказват безумно потребни за всяко домакинство.
Полиране на дърво
Пастата за зъби изцяло отстранява петната от вода и мръсотията от дървени повърхности, да вземем за пример, от маса за хранене.
Полиране
Всички знаят какъв брой мъчно е да се резервира истинския искра на хромираните предмети. Има излаз! Нанесете малко количество паста за зъби върху повърхността, разтрийте я с чиста забрадка и незабавно ще видите полиращия резултат.

Неприятни миризми
Един от проблемите, добре известни на всички готвачи, е миризмата, която е сложна за заличаване благодарение на елементарните препарати. В тази обстановка, паста за зъби също ще ви помогне.
Почистване на ръцете
Стиснете малко паста за зъби върху дланта и я разтрийте в ръцете си, с цел да унищожите миризмата на риба, лук или чесън да вземем за пример. След това измийте ръцете си под течаща вода.
Отводняваща функционалност
Смесете пастата за зъби с малко вода и я сложете в запушената тръба на мивката да вземем за пример. След това изсипете топла вода в нея и готово.


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР