Оказва се, че Марго Купър, която напусна Сървайвър“ във вторник,

...
Оказва се, че Марго Купър, която напусна Сървайвър“ във вторник,
Коментари Харесай

Марго Купър: Чувствам се пълноценна българка. Остава само да се науча да готвя мусака


Оказва се, че Марго Купър, която напусна „ Сървайвър “ във вторник, е абонирана за родните риалитита.

 

Тя е позната на феновете от сантименталното риалити на Нова тв „ Фермер търси жена “, където безрезултатно се бореше за сърцето на Диман Рохлев през 2015 година в случай че съдим по фотосите й в обществената мрежа надали си е мечтала да зареже състезанията за хубост, с цел да дои крави на село и да спи в палатка.

 



След като не съумява да пробие в романтично-аграрното риалити, тя се насочва към състезанията за хубост.

През 2019 година тя се окичи с короната „ Мис България Свят “. Споделя, че за България най-вече й разказвал дядо й, с голяма доза носталгия. Макар да не е живяла тук, любовта му към родината я е предиздвикала да я обикне. Още от детските си години освен знае кой е Васил Левски, а е научила и вицове за Габрово. В този ред на мисли се усеща пълноценна българка. Остава й единствено да се научи да готви мусака.

 

Истинското й име е Маргарита Киприянова, само че го крие, защото не го харесва и желае да звучи по-американско. Макар майка й да е българка, тя е живяла през целия си живот в Русия. Така и тя се счита за второ потомство българка, която живее отвън рамките на страната.

 

Третият й опит за популярност бе в „ Сървайвър “. Отбелязва, че присъединяване й в риалитито е било неин избор и не е по насила. Тя е от хората, които имат шанса да се допрян до компликациите на живота и битката с тях в риалити предаванията, само че за доста хора по света тази битка е всекидневие.

Благодарна е за всичко, което има, тъй като същинските спечелили са тези, които оцеляват, без значение какви битки са водили и с какви компликации са се сблъсквали в живота си.

 

Докато бе в „ Сървайвър “, Марго отнесе редица рецензии поради неприятния й български. Тя самата не крие, че избира да комуникира на британски, само че прави опити да научи и родния си език. Категорична е обаче, че езикът на добротата не се нуждае от превод.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР