Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана известен

...
Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана известен
Коментари Харесай

Ергенът Виктор прави „чук и бег“ с нова мадама

Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана прочут около присъединяване си в първия сезон на „ Ергенът “, има нова връзка, която обаче настойчиво крие.

Мачото изцяло е не запомнил някогашната си Мария Тарашманова откакто към този момент се натиска с нова мацка.

 

Запознати издават, че Стоянов ощастливява съвсем всяка вечер новата си възлюбена в кв. „ Сухата река “. Връзката им е надалеч от сериозна – и двамата са наясно, че се срещат само за облекчаване на нагона. 

 

Съседи на мистериозната дама разкриват, че Стоянов идва вечер, паркира колата, след което с бодра крачка се насочва към жилището й, където остава не повече от 2 часа. Дори не остава да нощува в дома й, а и постоянно си потегля преди среднощ, като че ли го е боязън каретата му да не се трансформира в тиква.

 

За никого не е загадка афинитетът на Виктор към по-зрели дами, което значи, че няма да е изненада, в случай че се окаже, че се среща с някоя разведена майка, по-голяма от него.

Очевидци разпознават риалити героя по „ Тесла “-та, която си купи преди няколко месеца и допълват, че електричката наподобява на коледна елха от вътрешната страна.

 

Припомняме, че след финала на „ Ергенът “, Виктор си опитва шанса в малкия екран, само че не му се получиха нещата. Закучиха се и сериозните му проекти за независим бизнес…

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР