Оказва се, че една от култовите участнички в настоящия сезон

...
Оказва се, че една от култовите участнички в настоящия сезон
Коментари Харесай

Христиана от „Ергенът“: Тежах 128 кг, но ги стопих много лесно

Оказва се, че една от паметните участнички в сегашния сезон на „ Ергенът “, е тежала цели 128 кг. Драстичното й намаляване се случило в границите на две години, през които свалила повече от 60 кг., освен това без да спортува и без да се лишава от газирани питиета, сладки изкушения, тестени произведения или пък алкохол. Методът й бил „ уау “. След присъединяване й в риалити формата, кюстендилската дама означи, че напълно скоро ще разкрие тайната си и ще пусне въпросния способ в продажба.

 

Блондинката Христиана, която не продължи конкуренцията за сърцето на Александър Младенов, влезнала в предаването за известност, защото си давала сметка, че по този метод ще пробие по-лесно на пазара с бизнеса си. Христиана обаче изрично отхвърля да разкрие на този стадий методът й, с цел да е изненада. Единственото, което разкрива е, че е нискобюджетен и не е хранителен режим.

 

„ Тежах 128 кг. и въобще се харесвах. Даже на сватбата си бях 128 кила “, разкри тя. Младоженецът не бил плешивият, за който загатна във визитката си в риалитито, че й купил къща, нито по-бившият, който й подарил кола.

„ Той ми взе, нищо не ми купи “, отбелязва през смях кюстендилката за някогашния си обичан, с който сключила брак, само че в последна сметка се развели.

Христиана, която работила като учебен психолог разкрива, че отслабнала по здравословни аргументи, само че не пропуща да означи, че доста се харесвала и пълничка. „ Бях едно сладко, пухкаво мече. По-пищно мече, само че доста сладко “, твърди русокоската.

 

Макар обликът й в „ Ергенът “ да не се припокрива изцяло с личността й, тя го харесва.

Разбира се, Христиана леко преекспонира представянето си, с цел да печели ефирно време. Според кюстендилката, девойките, които съумеят да се откроят в първите епизоди на предаването, биват запомнени за по-дълго време от феновете.

 

Тя безспорно се постара повече от добре това да се случи, откакто още в първия епизод си пийна устойчиво и по този начин се развика, че се чуваше единствено нейния глас. Докато от екипа не я прибраха да пийне едно кафе, тя не спря да подмята реплики на ръба на приличието и мяташе поли.

 

Кюстендилката обаче бързо откри опрощение за тази преживелица, жалвайки се, че тя и останалите девойки през целия ден не хапнали съвсем нищо. Освен това била раздразнена от обстоятелството, че на летището й изгубили багажа. На всичкото от горната страна по никакъв начин не й допаднала алената рокля, която й дали за първата й поява в предаването и даже се разплакала като я видяла. Като похлупак на всичко, единствено за нея не останало време за грим и прическа. Тя обаче не крие, че някои от свадите в предаването, което е снимано предишното лято, са безусловно натурални.

 

Признава, че всички влезнали в шоуто, с цел да се борят за ефирно време и е разумно този, който бълва простотии да бъде предаван по-дълго. Критичните мнения на феновете, са последното нещо, което може да я тормози, признава тя. Дори не крие задоволството си от това, че е съумяла да предизвика страсти у доста хора и всички те са отделили време, с цел да я разискват.

 

Не съжалява и за кавгите й с Виктория, която съпостави с канален плъх и стартира да назовава „ Цър-пър “, нито, че се увлече повече, в сравнение с би трябвало по провокацията й към Маги, въпреки да се били разбрали преди коктейла единствено да си разменят по някоя остра имитация, с цел да е по-интересно.

 

Покрай свадата й с Теа, преди да бъде привикана от екипа да пийне кафе, Христиана „ създаде “ репликата „ Ша тъ заапа “, която стана извънредно известна в обществените мрежи. Все отново тя не пропусна да разкрие, че значително въздействие в този скандал оказало виното.

 

И въпреки да признава, че е влезнала в „ Ергенът “ поради известността, кюстендилката в действителност желае да е майка и брачна половинка. Мечтае за две деца – момче и момиче и наподобява скоро ще сбъдне фантазията си, защото към този момент има мъж до себе си. Единственото, което разкрива за него на този стадий е, че е харесал представянето й в риалитито.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР