Оказва се, че бащата на Илон Мъск – пенсионираният електроинженер

...
Оказва се, че бащата на Илон Мъск – пенсионираният електроинженер
Коментари Харесай

Бащата на Мъск продава спермата по 150 хил. долара за такива които искат да родят генийче

Оказва се, че бащата на Илон Мъск – пенсионираният електроинженер Ерол Мъск, е не по-малко екстравагантен от фамозния си наследник. Той обаче надалеч няма неговата популярност.

 

Връзката посред им е странна – ту се обичат, ту се ненавиждат, ту въобще не комуникират… Преди броени дни Мъск-старши даде обстойно изявление за изданието „ Сън “, в което приказва за странностите на сина си, граничещи с психопатологията.

 

Той отбелязва, че Илон от дребен бил вманиачен по Наполеон Бонапарт. Той е уверен, че в случай че Наполеон не бе изгубил при Ватерло, интернет щеше да е фиктивен до 1900-та година, а ние от дълго време да сме завладели Космоса.

 

Ерол отбелязва, че синът му е напряко за психиатрична клиника, в случай че питат него, само че добавя, че не може да му се сърди, защото и до през днешния ден му изкарва луди пари. Твърди, че бездетни дами от целия свят го търсят да им подари сперма за изкуствено оплождане и добавя, че въпреки към този момент да наближава 78 години, съумява някак а се оправи. Според думите му, му заплащат по 100-150 000 $ за бурканче, с вярата да им се роди генийче.

 

Ставайки въпрос за пари, Ерол показва, че синът му, му дължи близо 100 милиарда и напомня, че през предходната година той отрекъл историята му, че има мина за диаманти в Забмия и даде обещание милион „ Доджкойна “ по 93 000 $ единия за този, който му я уточни. Мъск-старши твърди, че го е водил там, когато е бил на 15 години. Спомня си, че даже щели да ги арестуват и да гният зад решетките, защото Илон взел вместо своя паспорт, този на брат си.

 

В умозаключение показва, че Илон е положително момче, въпреки малко да му хлопа нещо в главата. Допълва, че е виновен и сериозен, и се гордее с него все пак, през което са минали връзките им през годините. Дори твърди, че един ден го вижда като президент на Съединени американски щати, нищо че е малко вманиачен.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Илон Мъск Ерол Мъск генийче сперма продажба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР