Оказва се, че 44-годишният изверг Симо Касабов, който преби жена

...
Оказва се, че 44-годишният изверг Симо Касабов, който преби жена
Коментари Харесай

Извергът Симо Касабов, който преби жена си с тенис ракета, е сред най-близките до пловдивския кмет Зико

Оказва се, че 44-годишният изрод Симо Касабов, който преби жена си Димитрия с тенис ракета и я прати да бере душа в болничното заведение, е с тежки комплекси за непълноценност. Това сочат психиатри. 

Те разкриват, че другояче изглеждащият в добра физическа форма имал систематични проблеми с потентността. Причина за мъчителната му ревнивост и експанзия е убеждението, че не е постигнал нищо самичък в живота си. за похлупак бил уверен, че размерът на половото му достолепие е непълен, а подсъзнателният му боязън Димитрия да не го унижи, разказвайки за проблемите им в леглото пред непознати хора, го кара да се трансформира от любящ мъж в истински тиранин.

Този път управляващите са принудени да си изпълнят отговорностите, поради че брачната половинка му Димитрия се размина на косъм от гибелта вследствие на тежките контузии. След като Симо Касабов бе задържан, му бяха повдигнати обвинявания за нанасяне на тежка телесна щета в условия на домашно принуждение, прилагано редовно. Грози го наказване до 15 години отнемане от независимост. 

Психолози показват, че повода за експанзията на Симо е подсъзнателното му незадоволство и протест, че е просто маша в ръцете на властния си татко. Макар да го играе огромен предприемач, действително той не е постигнал нищо в живота си. Дори фамилното жилище е благосъстоятелност на татко му Лилко Касабов. Симо е единствено момче за всичко, длъжно да извършва покорно, дадените от татко му инструкции. Смята се, че Симо е бил унизен от татко си в детските му години.

Основната роля на Симо Касабов е на пощальон и взаимозависимост с политическите другари на татко му. 
Макар и незнаен обществено, Лилко се оказва обвързван с куп известни политици и обръчите към тях. Осветените към този момент в медиите връзки с Цветан Цветанов и пловдивския кмет Здравко Димитров, са единствено дребна част от тях, разкриват осведомени. 

Бизнес възходът на Лилко стартира още в първите години на демокрацията. По неведоми пътища роденият в забутаното доспатско село Змеица съумява да се забърка в скица с невърнати заеми към банкрутиралата „ Минералбанк “. Името му се появява в описите с кредитните милионери, проверявани от Комисията по досиетата, само че документи за агентурно минало не са открити. 

В следствие Лило Касабов съумява да стане съучастник във компания „ Виденица-2004 “, която през годините печели контракти за милиони за поправки и строителство от община Борино. Там Касабов е завещан от Невредин Кючук, зет на Движение за права и свободи водача Мустафа Карадайъ. 
От 2007 Касабов е няколко мандата общински консултант в Доспат – изначало от Движение за права и свободи, а по-късно от групировката на енергийния олигарх.

Към днешна дата Лилко Касабов се занимава главно с рандеман и търговия на дърва. Чрез една от компаниите си „ Екоуудс “ има завод за пелети, където шеф е финансистката Маргарита Барова, за която се твърди, че е измежду най-доверените лица на прочулия се по времето на държавното управление на Иван Костов олигарх Славчо Христов. 
  
През последните години Лилко Касабов става един от учредителите на партията на Цветан Цветанов „ Републиканци за България “. 
На процедура обаче татко и наследник Касабови и до през днешния ден не са изгубили контактите си в партията на 
Бойко Борисов като в ролята на медиатор още веднъж е биячът Симо. 

Той е един от най-близките хора до пловдивския кмет Здравко Димитров. Двамата се срещат на публични и неофициални събития съвсем всекидневно. Често се води и в колите на градоначалника. Близостта им не е инцидентна, защото Симо Касабов е измежду най-активните участници в предизборната акция на Здравко Димитров на локалните избори през 2019 г. 

Според изказванията точно през Касабов е минавало неофициалното финансиране от известни предприемачи, с чиито пари всеобщо са пазарувани цигански гласове. Някои даже го дефинират като един от касиерите на Зико. 
Хора от града настояват, че в подмяна на получените спонсорства, компания на Симо Касабов се гласи да осъществя някой от задаващите се планове за стотици милиони на общината.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР