Оказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под

...
Оказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под
Коментари Харесай

Преслава си оперирала носа заради грозни обиди от Павел

Оказа се, че звездата на „ Пайнер “ Преслава е легнала под ножа за промяна на носа, не тъй като тя не си го е харесвала, а тъй като обичаният ѝ Павел е спуквал от насмешки острия връх на обонятелния ѝ орган. Близки до певицата разкриват, че Павел бил от тези хора, които доста обичали да изтъкават слабите места и минусите на другите. Понеже Преслава му била най-близка, постоянно се случвало тя да бъде обект на рецензиите му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тематика външен тип, като не пропуснал да изкоментира и досегашния ѝ нос, като не го наричал с органичното му название, а с думата „ клюн “, написа " Блиц ".

Тъй като Преслава била много влюбена в Лазаров, тя вземала поради забележките му по отношение на визията си доста драговолно. Най-много се страхувала да не я зареже поради по-красива и по-сексапилна жена от нея, каквато процедура имал преди да се залюбят и да имат общо дете.Затова певицата подхванала крути ограничения за разкрасяване и бързо тръгнала към Турция да си смалява носа. След разкрасителната процедура певицата отнесе куп рецензии от почитателите си, защото те харесваха в нея най-много това, че е естествена. Почитателите ѝ недоумяваха за какво се е наложило да си прави корекции, без да има особена потребност от това.

Освен че изпълнителката на „ Водка с разтуха “ мъчно се оправи с хейта, два от профилите ѝ в Инстаграм бяха блокирани, единият от които с над 400 000 почитатели. Тези дни Преслава не е обект на хапливи мнения и съумя да си възвърне профила. Сияеща от благополучие заради тези условия, тя даже се осмели да покаже за първи път щерка си Паола, без да скрива лицето ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР