Оказа се, че младият журналист, който смени Слави Трифонов в

...
Оказа се, че младият журналист, който смени Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Цитиридис бил заклет рокаджия и пухкав като тийнейджър

 Оказа се, че младият публицист, който смени Слави Трифонов в bTV и води свое лично шоу, е свалил цели 15 кг преди да започва звездната си кариера на тв водещ.

За да наподобява добре на дребния екран, Цитиридис се потил много във фитнес залата, също така спазвал и уравновесена диета, и през днешния ден може да се похвали с много положителни резултати, при все, че като дете е бил много бухнал.

В ученическите си години чаровникът е имал с изключение на непотребни килца, и обилно количество пъпки по лицето, от които през днешния ден няма и диря, както можем да се уверим. Николаос бил и сред феновете на метъла - свирел в учебни рок банди, които от дълго време не съществуват, само че още пази фотоси от този си интервал, които сподели на водещите Деси и Сашо в предаването " Преди обед ".

Цитиридис разкри още, че е решил да стане публицист, откакто гледал репортаж на bTV на брата на Ани Цолова за проблемите в учебните заведения.

Новият кадър на медията призна, че все още няма жена в живота си, тъй като е прекомерно ангажиран с малкия екран, само че макар това се усеща отлично. Няма и да си търси гадже измежду сътрудниците си, тъй като е срещу връзките на работното място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР